Posebne ponude kataloga

Lidl katalog iz Četvrtak 11.04.
blur background

11.04. – 17.04.2024

Idea katalog iz Petak 12.04.
blur background

12.04. – 18.04.2024

Maxi katalog iz Četvrtak 11.04.
blur background

11.04. – 17.04.2024

Roda katalog iz Ponedjeljak 01.04.
blur background

01.04. – 14.04.2024

Lilly katalog iz Ponedjeljak 01.04.
blur background

01.04. – 30.04.2024

DIS - Prehrana liflet
blur background

11.04. – 24.04.2024

Aman katalog iz Ponedjeljak 01.04.
blur background

01.04. – 14.04.2024

Gomex katalog iz Ponedjeljak 01.04.
blur background

01.04. – 14.04.2024

Svi katalozi »

Akcije

Kako Kaufino radi

Povoljna kupovina

Ako volite da kupujete povoljno i po sniženim cenama, onda je Kaufino pravo mesto za vas. Ovde ćete uvek pronaći raznovrsnu selekciju specijalnih ponuda kataloga iz vaših omiljenih prodavnica na jednom mestu, tako da redovno možete koristiti sve promocije i popuste i nabavljati omiljene proizvode po povoljnijim cenama. Možete birati između prodavnica specijalizovanih za oblasti poput hrane, pića, dekoracija, kao i nameštaja ili opreme za vaše slobodno vreme. Za svaku prodavnicu pronaći ćete i informacije o asortimanu ponuđenih proizvoda i listu odabranih filijala sa radnim vremenom. Sve je jednostavno i praktično za svakog korisnika Kaufina.

Svi specijalni ponudni katalozi na jednom mestu

Redovno tražimo i ažuriramo specijalne ponude kataloga i popuste od maloprodajnih lanaca, donoseći vam sve povoljne ponude. Možete pre svega birati između specijalnih ponuda kataloga najvećih supermarketa i hipermarketa, kao što su Lidl, Maxi, Idea, ili DIS, koji uvek nude kvalitetne namirnice, kao i kućne potrepštine i opremu za vaše aktivnosti. Za uređenje doma ili bašte, možete pregledati specijalne ponude kataloga prodavnica poput Pepco, Lilly, ili Jysk. Više nije potrebno intenzivno traženje, sve možete videti na jednom mestu ovde.

Sve je jednostavno i jasno

Kupovina sa Kaufinom postaje mnogo jednostavnija nego ikada ranije. Sve smo vam pripremili na pregledan način, tako da možete planirati svoju kupovinu udobno iz svog doma, bez pretraživanja kataloga na poštanskom sandučetu. Samo izaberite prodavnicu u kojoj planirate kupovinu, a zatim kliknite na trenutni specijalni ponudni katalog te prodavnice. Katalog je spreman za vas od prve do poslednje stranice, omogućavajući vam pregled i izbor vaših omiljenih proizvoda po akcijskim cenama. Takođe možete pretraživati odabrane proizvode u katalogima prodavnica sa sličnim fokusom i uporediti cene ili druge specijalne ponude.

Uštedite novac i vreme

Obavljanje porodične kupovine svake nedelje može biti ne samo iscrpljujuće, već i zahtevno za vaš novčanik. Iskoristite ponude u svim mogućim oblastima proizvoda i počnite planirati svoju kupovinu sa Kaufinom. Tražite potrebne proizvode, a posebno uvek pravite listu za kupovinu. To su dva osnovna koraka koja vam mogu uštedeti značajnu sumu novca, a Kaufino će vam pomoći u tome. Samo izaberite prodavnicu u kojoj najčešće kupujete, a zatim pregledajte trenutni katalog i iskoristite specijalne ponude.

U odabranim specijalnim ponudnim katalozima pronaći ćete i popuste i kupone za popust koji će vam pomoći da još više uštedite. Pogledajte ponude prodavnica poput Lidl, Metro, Idea, ili DIS, gde ćete pronaći kvalitetne namirnice od lokalnih dobavljača. Bio i lokalni prehrambeni proizvodi dostupni su po povoljnijim cenama, i na vašem stolu uvek će se nalaziti jela napravljena od visokokvalitetnih i ukusnih sastojaka, bez značajnog uticaja na vaš novčanik.