Hypermarkten en supermarkten Andere Apotheken en gezondheid Auto & Moto Benodigdheden voor huisdieren Electro Geneesmiddelen en cosmetica Meubilair Mode en schoeisel Sport Wonen en tuin

Promotionele folders

Lidl folder van Woensdag 22.05.
blur background

22.05. – 28.05.2024

Brico folder van Woensdag 15.05.
blur background

15.05. – 27.05.2024

Delhaize folder van Donderdag 23.05.
blur background

23.05. – 29.05.2024

Albert Heijn folder van Dinsdag 21.05.
blur background

21.05. – 26.05.2024

Aldi folder van Maandag 27.05.
blur background

27.05. – 01.06.2024

Zeeman folder van Zaterdag 18.05.
blur background

18.05. – 24.05.2024

Gamma folder van Woensdag 22.05.
blur background

22.05. – 04.06.2024

Cora folder van Dinsdag 21.05.
blur background

21.05. – 27.05.2024

Eldi folder van Woensdag 01.05.
blur background

01.05. – 31.05.2024

Alle folders »

Hoe Kaufino werkt

Handig winkelen

Als u graag winkelt voor koopjes en speciale prijzen, dan is Kaufino iets voor u. Hier vindt u altijd een ruime selectie reclamefolders van uw favoriete winkels op één plek, zodat u regelmatig kunt profiteren van alle promoties en kortingen en uw favoriete producten tegen voordeligere prijzen kunt aanschaffen. U kunt kiezen uit winkels die zich richten op eten, drinken, decoratie, maar ook op meubilair of apparatuur voor uw vrijetijdsbesteding. Bovendien vindt u voor elk van de winkels informatie over het gebied van het aangeboden assortiment, evenals een lijst van geselecteerde filialen en de openingstijden van de winkels. Alles is eenvoudig en zo gemakkelijk mogelijk voor elke Kaufino gebruiker.

Alle promotie folders op één plaats

Wij zoeken en actualiseren regelmatig reclamefolders en kortingen van winkelketens om u de beste aanbiedingen te kunnen bieden. U kunt vooral kiezen uit de reclamefolders van de grootste supermarkten en hypermarkten, die u altijd kwaliteitsvoeding aanbieden, maar ook huishoudelijke artikelen en materiaal voor uw activiteiten. Voor het inrichten en decoreren van uw huis of tuin, kunt u de verkoopfolders doorbladeren. U hoeft nergens moeizaam naar te zoeken en u kunt alles op één plaats zien.

Alles is gemakkelijk en duidelijk

Winkelen met Kaufino wordt veel gemakkelijker dan ooit tevoren. Wij hebben alles voor u overzichtelijk voorbereid, zodat u uw inkopen altijd vanuit uw luie stoel kunt plannen, zonder het gedoe van folders sorteren bij de brievenbus. Kies gewoon de winkel waar u gaat winkelen en klik dan op de huidige promotie folder van die winkel. De folder ligt van de eerste tot de laatste bladzijde voor u klaar, u kunt er doorheen bladeren en uw favoriete producten tegen speciale prijzen uitzoeken. U kunt ook in de folders van vergelijkbare winkels naar geselecteerde producten zoeken en prijzen of andere speciale aanbiedingen vergelijken.

Bespaar geld en tijd

Elke week gezinsaankopen doen kan niet alleen vermoeiend zijn, maar vooral ook een uitdaging voor de inhoud van uw portemonnee. Profiteer van promoties op allerlei productgebieden en begin uw boodschappen te plannen met Kaufino. Zoek de producten die u nodig hebt en maak vooral altijd een boodschappenlijstje. Dit zijn de twee basisstappen waarmee u aanzienlijk geld kunt besparen en waar Kaufino u mee kan helpen. Kies gewoon de winkel waar u het vaakst winkelt en bekijk dan de actuele folder en profiteer van de speciale aanbiedingen.

U vindt ook kortingen en coupons in geselecteerde promotie folders om u te helpen nog meer te besparen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het aanbod van verschillende winkels waar u kwaliteitsvoeding van lokale leveranciers kunt vinden. Op die manier kunt u biologische en lokale voedingsproducten krijgen tegen betaalbaardere prijzen en hebt u altijd kwaliteitsvol en lekker eten op tafel zonder dat de inhoud van uw portemonnee er erg onder lijdt.