Kaufino folders

Bekijk de laatste folders met een breed scala aan promoties van de grootste winkels. Of u nu boter in de aanbieding zoekt of melk tegen een goede prijs, u vindt ze altijd in onze Lidl, Hubo, Brico, Delhaize, Albert Heijn, Aldi, Zeeman en Gamma folders.

Promotionele folders

Auchan - supermarché

Auchan - supermarché

12.12. – 17.12.2023

Alle folders

Winkels

Lidl Lidl Hubo Hubo Brico Brico Delhaize Delhaize Albert Heijn Albert Heijn Aldi Aldi Zeeman Zeeman Gamma Gamma Trafic Trafic JYSK JYSK Auchan Auchan Spar Spar Cora Cora Eldi Eldi Carrefour Carrefour Match Match Tupperware Tupperware Smatch Smatch
Alle winkels

Hoe Kaufino werkt

Handig winkelen

Als u graag winkelt voor koopjes en speciale prijzen, dan is Kaufino iets voor u. Hier vindt u altijd een ruime selectie reclamefolders van uw favoriete winkels op één plek, zodat u regelmatig kunt profiteren van alle promoties en kortingen en uw favoriete producten tegen voordeligere prijzen kunt aanschaffen. U kunt kiezen uit winkels die zich richten op eten, drinken, decoratie, maar ook op meubilair of apparatuur voor uw vrijetijdsbesteding. Bovendien vindt u voor elk van de winkels informatie over het gebied van het aangeboden assortiment, evenals een lijst van geselecteerde filialen en de openingstijden van de winkels. Alles is eenvoudig en zo gemakkelijk mogelijk voor elke Kaufino gebruiker.

Alle promotiefolders op één plaats

Wij zoeken en actualiseren regelmatig reclamefolders en kortingen van winkelketens om u de beste aanbiedingen te kunnen bieden. U kunt vooral kiezen uit de reclamefolders van de grootste supermarkten en hypermarkten, die u altijd kwaliteitsvoeding aanbieden, maar ook huishoudelijke artikelen en materiaal voor uw activiteiten. Voor het inrichten en decoreren van uw huis of tuin, kunt u de verkoopfolders doorbladeren. U hoeft nergens moeizaam naar te zoeken en u kunt alles op één plaats zien.

Alles is gemakkelijk en duidelijk

Winkelen met Kaufino wordt veel gemakkelijker dan ooit tevoren. Wij hebben alles voor u overzichtelijk voorbereid, zodat u uw inkopen altijd vanuit uw luie stoel kunt plannen, zonder het gedoe van folders sorteren bij de brievenbus. Kies gewoon de winkel waar u gaat winkelen en klik dan op de huidige promotiefolder van die winkel. De flyer ligt van de eerste tot de laatste bladzijde voor u klaar, u kunt er doorheen bladeren en uw favoriete producten tegen speciale prijzen uitzoeken. U kunt ook in de folders van vergelijkbare winkels naar geselecteerde producten zoeken en prijzen of andere speciale aanbiedingen vergelijken.

Bespaar geld en tijd

Elke week gezinsaankopen doen kan niet alleen vermoeiend zijn, maar vooral ook een uitdaging voor de inhoud van uw portemonnee. Profiteer van promoties op allerlei productgebieden en begin uw boodschappen te plannen met Kaufino. Zoek de producten die u nodig hebt en maak vooral altijd een boodschappenlijstje. Dit zijn de twee basisstappen waarmee u aanzienlijk geld kunt besparen en waar Kaufino u mee kan helpen. Kies gewoon de winkel waar u het vaakst winkelt en bekijk dan de actuele folder en profiteer van de speciale aanbiedingen.

U vindt ook kortingen en coupons in geselecteerde promotiefolders om u te helpen nog meer te besparen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het aanbod van verschillende winkels waar u kwaliteitsvoeding van lokale leveranciers kunt vinden. Op die manier kunt u biologische en lokale voedingsproducten krijgen tegen betaalbaardere prijzen en hebt u altijd kwaliteitsvol en lekker eten op tafel zonder dat de inhoud van uw portemonnee er erg onder lijdt.