Flyers | Hypermarkten en supermarkten | Carrefour

Carrefour promotie folder

Blader door de aanbiedingsfolder Carrefour met het actuele aanbod van geselecteerde producten tegen gunstige prijzen. De promoties vinden regelmatig plaats, dus vergeet niet de Carrefour flyer te raadplegen voor de volgende week met nieuwe kortingen op uitverkoopartikelen. U kunt de flyers Carrefour PDF online doorbladeren.

Carrefour folder

Carrefour zorgt wekelijks voor nieuwe Carrefour aanbiedingen en die vind je terug in de Carrefour folder. Zo vind je op Carrefour online de 'Onze Carrefour market aanbiedingen' folder en de 'Onze exclusieve hyper-aanbiedingen' folder. De Carrefour market aanbiedingen gelden voor producten uit een Carrefour market en de Carrefour hyper-aanbiedingen gelden voor producten uit een hypermarket Carrefour. In Carrefour folder vind je naast Carrefour aanbiedingen, ook verschillende acties zoals 1+1 gratis. Door gebruik te maken van de Carrefour folder, winkel je nog goedkoper bij Carrefour supermarkt. Carrefour is niet de enige supermarkt die een folder voorziet. Op de website van Kaufino vind je verschillende winkels met hun winkelbeschrijving en folder. Zo heb je bijvoorbeeld Aldi die wekelijks voor een nieuwe folder zorgt, boordevol aanbiedingen en acties. Neem dus voor het winkelen zeker eens een kijkje naar de folder van jouw supermarkt via de website van Kaufino.

Op Carrefour online vind je meerdere folders. Je hebt de Carrefour folder deze week, met Carrefour aanbiedingen die deze week gelden, maar ook heb je de Carrefour folder volgende week, met Carrefour aanbiedingen die pas vanaf de volgende week gelden. Daarnaast heb je ook het 'Couponboekje Bonus Time'.  Het Carrefour Couponboekje Bonus Time bevat verschillende communicaties, waaronder de Carrefour folder, een gepersonaliseerde brief en couponboekjes. Ook heb je de Carrefour zomermagazine. Deze magazine is niet het heel het jaar lang van toepassing. Let wel op, Carrefour heeft een Carrefour markt, hypermarket Carrefour en een Carrefour express. Op de Carrefour Folder staat weergegeven voor welke Carrefour die Carrefour folder geldt. Ook staat er onder de Carrefour folder een datum. Deze geeft aan vanaf wanneer en tot wanneer de Carrefour aanbiedingen en acties uit de Carrefour folder gelden.

Carrefour folder deze week

Carrefour biedt wekelijks nieuwe Carrefour, de actuele Carrefour aanbiedingen  en acties vind je terug in de Carrefour folder deze week. De Carrefour folder deze week kan je bekijken via Carrefour online. Je hebt 2 varianten van de Carrefour folder deze week. 1 variant geldt voor Carrefour market, terwijl de andere variant geldt voor een hypermarket Carrefour. Voor welke Carrefour de Carrefour folder deze week geldt, staat weergegeven op de Carrefour folder deze week. Naast de 2 varianten van de Carrefour folder deze week, met Carrefour aanbiedingen, heb je het Carrefour Couponboekje Bonus Time. Het is belangrijk om steeds te kijken naar de geldigheidsdatum van de Carrefour folders. Deze staat weergegeven onder de Carrefour folder.

Naast het bekijken van de Carrefour aanbiedingen via de Carrefour folder, kan je alle Carrefour promoties ook terug vinden op Carrefour online bij promoties. Op die manier kan je alle Carrefour promoties bekijken per afdeling, merk en nutriscore. Ook is het mogelijk de Carrefour promoties om te filteren volgens biologisch, geschikt bij glutenintolerantie, geschikt voor veganisten, kosher, geschikt bij lactoseintolerantie. Daarnaast kan je de Carrefour promoties nog filteren volgens gluten, lactose, eieren, gluttenbevattende granen en boomnoten. Zo kan jij eenvoudig zoeken naar het product dat jij wil uit de Carrefour promoties.

Carrefour folder volgende week

Naast de Carrefour folder deze week, heb je de Carrefour folder volgende week. In de Carrefour folder volgende week vind je de Carrefour aanbiedingen en acties terug die vanaf de volgende week gelden. De Carrefour folder volgende week vind je terug op Carrefour online. Let wel op, je hebt de Carrefour folder volgende week voor Carrefour market en voor hypermarket Carrefour. Het is dus belangrijk om te kijken naar de Carrefour aanbiedingen en acties van de Carrefour folder volgende week voor jou Carrefour. Het is mogelijk om je via Carrefour online in te schrijven op de Carrefour nieuwsbrief. Door je in te schrijven op de Carrefour nieuwsbrief ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met de Carrefour folder. Op die manier ben je altijd op de hoogte van de nieuwste Carrefour folder, boordevol Carrefour aanbiedingen.

Carrefour supermarkt

Het doel van Carrefour is duidelijk. De ambitie van Carrefour is om de drijvende kracht te worden achter de voedseltransitie in België. Met een team van meer dan 10.000 toegewijde professionals zet Carrefour zich dagelijks in om jou hoogwaardige producten, zowel voeding als non-food, aan te bieden. De focus van de CEO van Carrefour ligt op het bieden van de allerbeste ervaring via Act for Food, unieke winkelbelevenissen en online diensten. Carrefour streeft ernaar om hun service voortdurend te verbeteren. Hierdoor is het mogelijk om je standpunt door te geven aan Carrefour. Dit kan door te mailen naar [email protected].

Carrefour probeert hun prijzen steeds laag te houden. Nog goedkoper winkelen bij Carrefour kan door gebruik te maken van de Carrefour folder, boordevol Carrefour aanbiedingen en acties. Ook kan je je aanmelden voor de Bonuscard Carrefour. Met de Bonuscard Carrefour ontvang je 1 bonuspunt, per 2 die je betaald. Zodra je 500 bonuspunten hebt, kan je deze omzetten in een bonuscheque van 5. Daarnaast krijg je, door het hebben van een Bonuscard Carrefour, aanbiedingen op maat. Het is mogelijk om je Bonuscard Carrefour te gebruiken via de Carrefour app, op die manier heb je je Bonuscard Carrefour altijd bij de hand. Door het hebben van de Bonuscard kan je je artikelen scannen aan de zelfscanservice, wat winkelen een hoop sneller maakt. Tot slot kan je door de partneraanbiedingen meer bonuspunten sparen. Het is mogelijk om je te registreren voor je Bonuscard via Carrefour online.

    Carrefour assortiment

    Carrefour heeft een uitgebreid Carrefour assortiment met meer dan 12.000 producten van plaatselijke producenten. In het Carrefour assortiment vind je verschillende soorten producten, zowel food als non-food. Het assortiment van Carrefour kan je volledig terug vinden op Carrefour online en is opgedeeld in verschillende afdelingen waaronder bio & gezond, verse producten, kruidenierswaren, dranken, diepvries, baby, verzorging & hygiëne, onderhoud, niet-voeding en dieren. Carrefour probeert alles zo goedkoop mogelijk te verkopen. Om nog goedkoper te winkelen bij Carrefour, kan je gebruik maken van de Carrefour folder, boordevol Carrefour aanbiedingen en acties. 

    Carrefour heeft ongeveer 123 producten in het assortiment zoals Coca Cola, Evian, Lipton, Pepsi Max, Schweppes en Vittel. Ook is het mogelijk om foto's af te laten printen bij Carrefour. Zo betaal je 35 om 350 foto's af te laten printen. Daarnaast is het mogelijk om fotoboeken te bestellen bij Carrefour, meer informatie hierover kan je terug vinden op Carrefour online. Om boodschappen te doen zonder jezelf iets te ontzeggen, kies je best de producten van Carrefour. Ze zijn goedkoper maar net zo lekker. Door het kopen van producten van Carrefour betaal je gemiddeld 30% minder dan wanneer je producten van grote merkequivalenten koopt. Bij Carrefour betaal je voor wat echt telt en dat is smaak én kwaliteit. De merken van Carrefour kan je herkennen aan het logo van Carrefour dat je terug vindt op de verpakking. De kwaliteitsketen producten van Carrefour worden gekenmerkt door de kwaliteitsketen sticker. Ook vind je bio producten van Carrefour terug in het Carrefour assortiment.

    In het jaar 2023 is het merk van Carrefour verkozen door zijn klanten tot 'Merk van het jaar 2023'. Daar is Carrefour enorm trots op. De producten van Carrefour zijn door de Belgische consument gekozen voor hun kwaliteit, hun innoverend karakter en de vele verbintenissen ten gunste van de ecologie. Met de producten van Carrefour hoef je niet in te boeten op kwaliteit.

    Carrefour winkels

    Carrefour heeft enorm veel winkels over heel België, op die manier kan jij altijd terecht bij een Carrefour winkel. Carrefour heeft 3 verschillende soorten winkels. Zo heb je Carrefour martket, hypermarket Carrefour en Carrefour express. In België heeft Carrefour ongeveer 40 hypermarkten Carrefour, meer dan 440 Carrefour market-supermarkten, ongeveer 300 lokale Carrefour express winkels en meer dan 200 Carrefour afhaalpunten. 

    In hypermarkt Carrefour vind je zo goed als alles. Je vindt er de grootste keuze in food- en non-foodproducten voor de beste prijs. Je dagelijkse boodschappen doe je altijd aan lage prijzen. Bij Carrefour market vind je meestal op enkelen passen van huis al je dagelijkse boodschappen. Elke winkel biedt je een lokaal aanbod aangepast aan de regionale wensen van klanten. Carrefour express heeft op elk moment een gevarieerd aanbod voor je, aangepast aan de lokale klanten. Carrefour express is geopend van 's morgens tot 's avonds laat, ook op feestdagen. Je kan de verschillende Carrefour winkels terug vinden via de Carrefour winkelzoeker op Carrefour online.

    Naast het zelf winkelen, is het mogelijk om online te bestellen bij Carrefour en thuis te laten leveren. Online bestellen is heel eenvoudig bij Carrefour. Je hebt een winkelmandje waar je al je producten in kan steken, een promo code kan je gebruiken vanaf een aankoop van 100. Je kan kiezen tussen 2 leveringsmethodes. Het is mogelijk om je bestelling op te halen in een van de Carrefour winkels, dit kan gratis vanaf een aankoop van meer dan 150, anders betaal je 4,50. Voor 23:59 besteld, betekend dat je je bestelling de volgende dag al kan ophalen. Dit kan je doen bij ongeveer 250 winkels. Naast het afhalen van je bestelling in de winkel, is het mogelijk om je bestelling thuis te laten leveren. Carrefour levert aan diverse gemeenten in België. Leveringen aan huis zijn gratis van 150, anders betaal je 9,50. Voor 23:59 besteld, betekent de volgende dag al geleverd.

    Naast de standaard levering heb je een aparte app voor extra snelle leveringen. Via Carrefour Fast Delivery worden je boodschappen op de dag zelf nog geleverd op het door jou gekozen tijdstip. Deze levering kan waar jij maar wil zoals in Brussel, Antwerpen, Gent, Luik, Bergen, Brugge, Leuven, Namen en in nog veel andere steden. Voor deze levering betaal je 5 aan leveringskosten. 

    Carrefour contact

    Via Carrefour online kan je naar de Carrefour klantendienst gaan. Een eerste optie om een antwoord op je vraag te vinden is het kijken naar de veelgestelde vragen. Wanneer je op die manier geen antwoord vindt dan kan je de klantendienst opbellen of een mail sturen. Bellen kan naar 0800 9 10 11. Om een mail te sturen kan je een aanvraagformulier invullen dat je eveneens kan vinden bij de klantenservice op Carrefour online, door te klikken op 'mail'. Naast vorige opties, kan je een bericht sturen naar de klantenservice via WhatsApp. Verder is het steeds mogelijk om je vraag te stellen aan een van de medewerkers in de Carrefour winkels. Dit kan uiteraard enkel tijdens de Carrefour openingsuren van de Carrefour winkels. De Carrefour openingsuren kan je vinden via de winkelzoeker. Je kan de winkelzoeker vinden via de klantenservice. Zo kan je een winkel zoeken en er meer informatie over terug vinden. Je vindt via de Carrefour winkelzoeker verschillende gegevens zoals een routbeschrijving, telefoonnummer en de Carrefour openingsuren. Zo zijn de Carrefour openingsuren van hypermarkt Carrefour Burcht als volgt.

    • Maandag tot en met donderdag: 08:30 - 20:00
    • Vrijdag: 08:30 - 21:00
    • Zaterdag: 08:30 - 20:00
    • Zondag: Gesloten

    Tot slot is het mogelijk om Carrefour te bereiken via hun sociale media.

    • Facebook: https://www.facebook.com/Carrefourbe/
    • Instagram: https://www.instagram.com/carrefourbelgium/
    • Twitter: https://twitter.com/CarrefourBE
    • Pinterest: https://www.pinterest.fr/carrefourBEL/?eq=carrefour%20belgi&etslf=10252
    • YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCg3zn73tAi_99Ji0PJhvCdw

    Carrefour geschiedenis

    De geschiedenis van Carrefour ontvouwde zich meer dan 60 jaar geleden, met Marcel Fournier als visionaire ondernemer en de lancering van de allereerste hypermarkt in Frankrijk. Gedurende de jaren heeft Carrefour zijn pioniersgeest behouden en heeft het zichzelf voortdurend heruitgevonden. In 1959 begon de geschiedenis van Carrefour toen Marcel Fournier, de eigenaar van een noviteitenwinkel in Annecy, en de familie Badin-Defforey, levensmiddelengroothandel in Lagnieu, elkaar ontmoetten. Marcel Fournier en Denis Defforey, afkomstig uit ondernemende families, experimenteerden met zelfbiedingstechnieken. In Juni 1960 openden ze een supermarkt van 850 m² op het kruispunt van Avenue Parmelan en Avenue André Theuriet in Annecy. Inspiratie gevonden in de Verenigde Staten, opende de stichter van Carrefour op 15 Juni 1963 de allereerste hypermarkt Carrefour in Sainte-Geneviève-des-Bois. Deze hypermarkt bood al eerste in Frankrijk een breed scala aan producten tegen lage prijzen, verspreid over 2.500m zelfbedieningsruimte met 400 gratis parkeerplaatsen.

    Het beroemde Carrefour-logo werd geïntroduceerd bij de opening van de hypermarkt Carrefour van Vénissieux. Het toont de 'C' van Carrefour binnen een diamantvorm, rood aan de linkerkant, blauw aan de rechterkant, met zwarte lijnen boven en onder. Het logo heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld. Om verdere groei te financieren, werd Carrefour op 16 juni 1970 genoteerd aan de beurs van Parijs, een primeur voor de detailhandel.

    Vanaf dit punt volgde een reeks belangrijke mijlpalen.

    1976: Introductie van "Free Products".

    1981: Lancering van de PASS-kaart.

    1992: Investering in kwaliteit en veiligheid van producten.

    1993: Internationale uitbereiding naar Italië en China.

    1996: Partnerschappen tegen voedselverspilling.

    1997: Verdere internationale uitbereiding en introductie van "Reflets de France".

    1999: Carrefour wordt 's wereld tweede grootste retailbedrijf.

    2000: Lancering van online supermarkt Ooshop.

    2005: Versterking van internationale aanwezigheid door overnames.

    2008: Omvorming van Champion naar Carrefour Market.

    2013: Moderniseringsprogramma en uitbereiding naar Afrika.

    2014: Involvement in winkelcentrumbeheer.

    2016: Investering in e-commerce en merkuitbreiding.

    2018: Lancering van het transformatieplan "Carrefour 2022".

    Dit plan richtte zich op voedseltransitie en introduceerde het "ACT FOR FOOD" initiatief om betaalbaar beter eten te bevorderen. Ook werden technologieën zoals blockchain toegepast. In 2019 vierde Carrefour zijn 60e verjaarde en omarmde het zijn ambitie om wereldleider te worden in voedseltransitie. De Groep heeft in de loop der jaren haar activiteiten aangepast en zich aangepast aan veranderende consumptiepatronen.

    Carrefour app

    Carrefour heeft naast Carrefour online, een mobiele Carrefour app. De Carrefour app is een wereld van diensten binnen handbereik, waar je ook bent. Het is mogelijk om via de app naar de Carrefour folder te kijken en als eerste de Carrefour aanbiedingen te ontvangen. Daarnaast heb je je Bonuscard altijd binnen bereik. Ook kan je al je coupons online beheren via je wallet in de app. Verder kan je bestellen via de app, op die manier bestel je boodschappen snel en eenvoudig. Tot slot kan je boodschappen doen met je smartphone. Dankzij smartscan kan je je artikelen scannen, zo win je tijd in de winkel en aan de kassa. De app is beschikbaar op zowel Apple als Android.

    Andere winkels

    U vindt Carrefour folders ook in de volgende landen

    Carrefour France Carrefour Italia Carrefour Polska Carrefour România

    Andere folders Carrefour

    Carrefour market

    Carrefour market

    29.11. – 05.12.2023

    Carrefour market

    Carrefour market

    15.11. – 21.11.2023

    Carrefour market

    Carrefour market

    31.10. – 07.11.2023

    Carrefour Hypermarkten

    Carrefour Hypermarkten

    18.10. – 30.10.2023

    Carrefour market

    Carrefour market

    18.10. – 24.10.2023

    Vervallen folders Carrefour »