Hypermarkten en supermarkten Andere Apotheken en gezondheid Auto & Moto Benodigdheden voor huisdieren Electro Geneesmiddelen en cosmetica Meubilair Mode en schoeisel Sport Wonen en tuin

Folders | Hypermarkten en supermarkten

Carrefour promotie folder

Carrefour folder

Carrefour zorgt wekelijks voor nieuwe Carrefour aanbiedingen en die vind je terug in de Carrefour folder. Zo vind je op Carrefour online de 'Onze Carrefour market aanbiedingen' folder en de 'Onze exclusieve hyper-aanbiedingen' folder. De Carrefour market aanbiedingen gelden voor producten uit een Carrefour market en de Carrefour hyper-aanbiedingen gelden voor producten uit een hypermarket Carrefour. In Carrefour folder vind je naast Carrefour aanbiedingen, ook verschillende acties zoals 1+1 gratis. Door gebruik te maken van de Carrefour folder, winkel je nog goedkoper bij Carrefour supermarkt. Carrefour is niet de enige supermarkt die een folder voorziet. Op de website van Kaufino vind je verschillende winkels met hun winkelbeschrijving en folder. Zo heb je bijvoorbeeld Aldi die wekelijks voor een nieuwe folder zorgt, boordevol aanbiedingen en acties. Neem dus voor het winkelen zeker eens een kijkje naar de folder van jouw supermarkt via de website van Kaufino.

Op Carrefour online vind je meerdere folders. Je hebt de Carrefour folder deze week, met Carrefour aanbiedingen die deze week gelden, maar ook heb je de Carrefour folder volgende week, met Carrefour aanbiedingen die pas vanaf de volgende week gelden. Daarnaast heb je ook het 'Couponboekje Bonus Time'.  Het Carrefour Couponboekje Bonus Time bevat verschillende communicaties, waaronder de Carrefour folder, een gepersonaliseerde brief en couponboekjes. Ook heb je de Carrefour zomermagazine. Deze magazine is niet het heel het jaar lang van toepassing. Let wel op, Carrefour heeft een Carrefour markt, hypermarket Carrefour en een Carrefour express. Op de Carrefour Folder staat weergegeven voor welke Carrefour die Carrefour folder geldt. Ook staat er onder de Carrefour folder een datum. Deze geeft aan vanaf wanneer en tot wanneer de Carrefour aanbiedingen en acties uit de Carrefour folder gelden.

Carrefour folder deze week

Carrefour biedt wekelijks nieuwe Carrefour, de actuele Carrefour aanbiedingen  en acties vind je terug in de Carrefour folder deze week. De Carrefour folder deze week kan je bekijken via Carrefour online. Je hebt 2 varianten van de Carrefour folder deze week. 1 variant geldt voor Carrefour market, terwijl de andere variant geldt voor een hypermarket Carrefour. Voor welke Carrefour de Carrefour folder deze week geldt, staat weergegeven op de Carrefour folder deze week. Naast de 2 varianten van de Carrefour folder deze week, met Carrefour aanbiedingen, heb je het Carrefour Couponboekje Bonus Time. Het is belangrijk om steeds te kijken naar de geldigheidsdatum van de Carrefour folders. Deze staat weergegeven onder de Carrefour folder.

Naast het bekijken van de Carrefour aanbiedingen via de Carrefour folder, kan je alle Carrefour promoties ook terug vinden op Carrefour online bij promoties. Op die manier kan je alle Carrefour promoties bekijken per afdeling, merk en nutriscore. Ook is het mogelijk de Carrefour promoties om te filteren volgens biologisch, geschikt bij glutenintolerantie, geschikt voor veganisten, kosher, geschikt bij lactoseintolerantie. Daarnaast kan je de Carrefour promoties nog filteren volgens gluten, lactose, eieren, gluttenbevattende granen en boomnoten. Zo kan jij eenvoudig zoeken naar het product dat jij wil uit de Carrefour promoties.

Carrefour folder volgende week

Naast de Carrefour folder deze week, heb je de Carrefour folder volgende week. In de Carrefour folder volgende week vind je de Carrefour aanbiedingen en acties terug die vanaf de volgende week gelden. De Carrefour folder volgende week vind je terug op Carrefour online. Let wel op, je hebt de Carrefour folder volgende week voor Carrefour market en voor hypermarket Carrefour. Het is dus belangrijk om te kijken naar de Carrefour aanbiedingen en acties van de Carrefour folder volgende week voor jou Carrefour. Het is mogelijk om je via Carrefour online in te schrijven op de Carrefour nieuwsbrief. Door je in te schrijven op de Carrefour nieuwsbrief ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met de Carrefour folder. Op die manier ben je altijd op de hoogte van de nieuwste Carrefour folder, boordevol Carrefour aanbiedingen.

Carrefour supermarkt

Het doel van Carrefour is duidelijk. De ambitie van Carrefour is om de drijvende kracht te worden achter de voedseltransitie in België. Met een team van meer dan 10.000 toegewijde professionals zet Carrefour zich dagelijks in om jou hoogwaardige producten, zowel voeding als non-food, aan te bieden. De focus van de CEO van Carrefour ligt op het bieden van de allerbeste ervaring via Act for Food, unieke winkelbelevenissen en online diensten. Carrefour streeft ernaar om hun service voortdurend te verbeteren. Hierdoor is het mogelijk om je standpunt door te geven aan Carrefour. Dit kan door te mailen naar [email protected].

Carrefour probeert hun prijzen steeds laag te houden. Nog goedkoper winkelen bij Carrefour kan door gebruik te maken van de Carrefour folder, boordevol Carrefour aanbiedingen en acties. Ook kan je je aanmelden voor de Bonuscard Carrefour. Met de Bonuscard Carrefour ontvang je 1 bonuspunt, per 2 die je betaald. Zodra je 500 bonuspunten hebt, kan je deze omzetten in een bonuscheque van 5. Daarnaast krijg je, door het hebben van een Bonuscard Carrefour, aanbiedingen op maat. Het is mogelijk om je Bonuscard Carrefour te gebruiken via de Carrefour app, op die manier heb je je Bonuscard Carrefour altijd bij de hand. Door het hebben van de Bonuscard kan je je artikelen scannen aan de zelfscanservice, wat winkelen een hoop sneller maakt. Tot slot kan je door de partneraanbiedingen meer bonuspunten sparen. Het is mogelijk om je te registreren voor je Bonuscard via Carrefour online.

    Carrefour geschiedenis

    De geschiedenis van Carrefour ontvouwde zich meer dan 60 jaar geleden, met Marcel Fournier als visionaire ondernemer en de lancering van de allereerste hypermarkt in Frankrijk. Gedurende de jaren heeft Carrefour zijn pioniersgeest behouden en heeft het zichzelf voortdurend heruitgevonden. In 1959 begon de geschiedenis van Carrefour toen Marcel Fournier, de eigenaar van een noviteitenwinkel in Annecy, en de familie Badin-Defforey, levensmiddelengroothandel in Lagnieu, elkaar ontmoetten. Marcel Fournier en Denis Defforey, afkomstig uit ondernemende families, experimenteerden met zelfbiedingstechnieken. In Juni 1960 openden ze een supermarkt van 850 m² op het kruispunt van Avenue Parmelan en Avenue André Theuriet in Annecy. Inspiratie gevonden in de Verenigde Staten, opende de stichter van Carrefour op 15 Juni 1963 de allereerste hypermarkt Carrefour in Sainte-Geneviève-des-Bois. Deze hypermarkt bood al eerste in Frankrijk een breed scala aan producten tegen lage prijzen, verspreid over 2.500m zelfbedieningsruimte met 400 gratis parkeerplaatsen.

    Het beroemde Carrefour-logo werd geïntroduceerd bij de opening van de hypermarkt Carrefour van Vénissieux. Het toont de 'C' van Carrefour binnen een diamantvorm, rood aan de linkerkant, blauw aan de rechterkant, met zwarte lijnen boven en onder. Het logo heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld. Om verdere groei te financieren, werd Carrefour op 16 juni 1970 genoteerd aan de beurs van Parijs, een primeur voor de detailhandel.

    Vanaf dit punt volgde een reeks belangrijke mijlpalen.

    1976: Introductie van "Free Products".

    1981: Lancering van de PASS-kaart.

    1992: Investering in kwaliteit en veiligheid van producten.

    1993: Internationale uitbereiding naar Italië en China.

    1996: Partnerschappen tegen voedselverspilling.

    1997: Verdere internationale uitbereiding en introductie van "Reflets de France".

    1999: Carrefour wordt 's wereld tweede grootste retailbedrijf.

    2000: Lancering van online supermarkt Ooshop.

    2005: Versterking van internationale aanwezigheid door overnames.

    2008: Omvorming van Champion naar Carrefour Market.

    2013: Moderniseringsprogramma en uitbereiding naar Afrika.

    2014: Involvement in winkelcentrumbeheer.

    2016: Investering in e-commerce en merkuitbreiding.

    2018: Lancering van het transformatieplan "Carrefour 2022".

    Dit plan richtte zich op voedseltransitie en introduceerde het "ACT FOR FOOD" initiatief om betaalbaar beter eten te bevorderen. Ook werden technologieën zoals blockchain toegepast. In 2019 vierde Carrefour zijn 60e verjaarde en omarmde het zijn ambitie om wereldleider te worden in voedseltransitie. De Groep heeft in de loop der jaren haar activiteiten aangepast en zich aangepast aan veranderende consumptiepatronen.

    Carrefour app

    Carrefour heeft naast Carrefour online, een mobiele Carrefour app. De Carrefour app is een wereld van diensten binnen handbereik, waar je ook bent. Het is mogelijk om via de app naar de Carrefour folder te kijken en als eerste de Carrefour aanbiedingen te ontvangen. Daarnaast heb je je Bonuscard altijd binnen bereik. Ook kan je al je coupons online beheren via je wallet in de app. Verder kan je bestellen via de app, op die manier bestel je boodschappen snel en eenvoudig. Tot slot kan je boodschappen doen met je smartphone. Dankzij smartscan kan je je artikelen scannen, zo win je tijd in de winkel en aan de kassa. De app is beschikbaar op zowel Apple als Android.

    Carrefour assortiment

    Carrefour heeft een uitgebreid Carrefour assortiment met meer dan 12.000 producten van plaatselijke producenten. In het Carrefour assortiment vind je verschillende soorten producten, zowel food als non-food. Het assortiment van Carrefour kan je volledig terug vinden op Carrefour online en is opgedeeld in verschillende afdelingen waaronder bio & gezond, verse producten, kruidenierswaren, dranken, diepvries, baby, verzorging & hygiëne, onderhoud, niet-voeding en dieren. Carrefour probeert alles zo goedkoop mogelijk te verkopen. Om nog goedkoper te winkelen bij Carrefour, kan je gebruik maken van de Carrefour folder, boordevol Carrefour aanbiedingen en acties. 

    Carrefour heeft ongeveer 123 producten in het assortiment zoals Coca Cola, Evian, Lipton, Pepsi Max, Schweppes en Vittel. Ook is het mogelijk om foto's af te laten printen bij Carrefour. Zo betaal je 35 om 350 foto's af te laten printen. Daarnaast is het mogelijk om fotoboeken te bestellen bij Carrefour, meer informatie hierover kan je terug vinden op Carrefour online. Om boodschappen te doen zonder jezelf iets te ontzeggen, kies je best de producten van Carrefour. Ze zijn goedkoper maar net zo lekker. Door het kopen van producten van Carrefour betaal je gemiddeld 30% minder dan wanneer je producten van grote merkequivalenten koopt. Bij Carrefour betaal je voor wat echt telt en dat is smaak én kwaliteit. De merken van Carrefour kan je herkennen aan het logo van Carrefour dat je terug vindt op de verpakking. De kwaliteitsketen producten van Carrefour worden gekenmerkt door de kwaliteitsketen sticker. Ook vind je bio producten van Carrefour terug in het Carrefour assortiment.

    In het jaar 2023 is het merk van Carrefour verkozen door zijn klanten tot 'Merk van het jaar 2023'. Daar is Carrefour enorm trots op. De producten van Carrefour zijn door de Belgische consument gekozen voor hun kwaliteit, hun innoverend karakter en de vele verbintenissen ten gunste van de ecologie. Met de producten van Carrefour hoef je niet in te boeten op kwaliteit.

    Andere winkels

    Andere folders

    Lidl folder van Woensdag 24.07.
    blur background

    24.07. – 30.07.2024

    Brico folder van Woensdag 17.07.
    blur background

    17.07. – 29.07.2024

    Delhaize folder van Donderdag 18.07.
    blur background

    18.07. – 24.07.2024

    Albert Heijn folder van Maandag 22.07.
    blur background

    22.07. – 28.07.2024

    Aldi folder van Maandag 22.07.
    blur background

    22.07. – 27.07.2024

    Gamma folder van Woensdag 17.07.
    blur background

    17.07. – 30.07.2024

    JYSK folder van Maandag 01.07.
    blur background

    01.07. – 31.07.2024

    Spar folder van Donderdag 18.07.
    blur background

    18.07. – 31.07.2024

    Cora - Un été gourmand
    blur background

    23.07. – 29.07.2024

    Eldi folder van Maandag 01.07.
    blur background

    01.07. – 31.07.2024

    Carrefour Hypermarchés
    blur background

    24.07. – 05.08.2024

    Bio-Planet folder van Woensdag 17.07.
    blur background

    17.07. – 13.08.2024

    Alvo folder van Woensdag 17.07.
    blur background

    17.07. – 30.07.2024

    U vindt Carrefour folders ook in de volgende landen

    France Italia Polska România