Hypermarkten en supermarkten Andere Apotheken en gezondheid Auto & Moto Benodigdheden voor huisdieren Electro Geneesmiddelen en cosmetica Meubilair Mode en schoeisel Sport Wonen en tuin

Folders | Hypermarkten en supermarkten

Albert Heijn promotie folder

Albert Heijn folder van Dinsdag 21.05.
Albert Heijn folder van Dinsdag 21.05.
Huidige folder
Albert Heijn folder van Maandag 13.05.
blur background

13.05. – 20.05.2024

Bekijk de brochure
Albert Heijn folder van Maandag 06.05.
blur background

06.05. – 12.05.2024

Bekijk de brochure
Albert Heijn folder van Maandag 29.04.
blur background

29.04. – 05.05.2024

Bekijk de brochure

Albert Heijn folder

Iedere week presenteert Albert Heijn een gloednieuwe Albert Heijn folder, boordevol aantrekkelijke aanbiedingen en Albert Heijn promoties. In de Albert Heijn folder vind je altijd een duidelijke vermelding van de geldigheidsdata, zodat je precies weet wanneer deze aanbiedingen de Albert Heijn promoties van kracht zijn. Deze voordelige deals zijn van toepassing op een breed scala aan producten in het assortiment van Albert Heijn. Niet alleen kan je deze aanbiedingen en Albert Heijn promoties terug vinden in de Albert Heijn bonusfolder, maar ook online onder de sectie 'Uit de Bonusfolder' op Albert Heijn online.

Albert Heijn biedt diverse acties aan, waaronder '1+1 gratis' en diverse prijsverlagingen op verschillende producten, waardoor je nog voordeliger kan winkelen bij Albert Heijn. Je kan de Albert Heijn folder ook altijd terugvinden op de website van Kaufino. Het is echter de moeite waard om te vermelden dat Albert Heijn niet de enige supermarkt is die dergelijke folders aanbiedt. Bijvoorbeeld Aldi biedt ook wekelijks een Aldi folder met verschillende aanbiedingen en acties. je kan de beschrijvingen van verschillende supermarkten terugvinden op de websites van Kaufino en MrOferto. Het is dus aangeraden om gebruik te maken van de Albert Heijn Bonusfolder om goedkoper te winkelen bij Albert Heijn.

Op Albert Heijn online is er een speciale sectie genaamd 'Bonus', waar je de Bonus Box kan ontdekken. In de Bonus Box vind je wekelijks 10 speciale aanbiedingen en kan je je 5 favoriete producen activeren voor extra voordeel, bovenop de reguliere aanbiedingen en Albert Heijn promoties. Hoe meer Albert Heijn jou leert kennen, des te persoonlijker wordt je Bonus Box. Daarnaast zijn er speciale 'Mijn Bonus Box knallers' die voor alle gebruikers gelden, waardoor je nog meer voordeel kunt behalen. om van de Bonus Box gebruik te kunnen maken, dien je te beschikken over een Albert Heijn klantenkaart.

Albert Heijn folder deze week

De Albert Heijn folder deze week die je op Albert Heijn online kan vinden, is de meest recente editie van de Albert Heijn folder deze week. In de Albert Heijn folder deze week ontdek je de actuele aanbiedingen en Albert Heijn promoties. Het gebruiken van de Albert Heijn folder deze week biedt je de mogelijkheid om nog voordeliger te winkelen bij Albert Heijn. De diverse aanbiedingen en Albert Heijn promoties zijn niet alleen beschikbaar in de Albert Heijn folder deze week, maar ook online onder de sectie 'Uit de Bonusfolder' op Albert Heijn online. Dit maakt het eenvoudig om te zoeken naar producten die in de aanbiedingen en Albert Heijn promoties zijn opgenomen. Desalniettemin is het raadzaam om de meest recente Albert Heijn folder te raadplegen om snel toegang te krijgen tot de aanbiedingen en Albert Heijn promoties. Door het bekijken van de Albert Heijn bonusfolder via Albert Heijn online, kan je klikken op een product om er meer informatie over terug te vinden.

Naast de reguliere aanbiedingen en Albert Heijn promoties, kan je nog meer voordelen behalen door gebruik te maken van de Mijn Bonus Box. Je kan de Bonus Box activeren via Albert Heijn online, maar hiervoor dien je eerst je Albert Heijn account te koppelen aan een Albert Heijn klantenkaart. Deze koppeling kan je gemakkelijk tot stand brengen met behulp van de Albert Heijn app.

Albert Heijn folder volgende week

Elke week presenteert Albert Heijn nieuwe aanbiedingen en promoties, die beschikbaar zijn in de Albert Heijn folder volgende week. In de nieuwe folder Albert Heijn ontdek je de aanbiedingen en promoties die vanaf die week geldig zijn. De geldigheidsperiode van deze aanbiedingen en promoties staan duidelijk vermeld op de Albert Heijn folder volgende week, zodat je precies kan zien wanneer ze beginnen en eindigen. Met behulp van de nieuwe folder Albert Heijn kan je je goed voorbereiden op je volgende winkel uitje bij een van de Albert Heijn winkels.

Naast de aanbiedingen en promoties die je kan vinden in de Albert Heijn folder volgende week, kan je ook profiteren van aanbiedingen en promoties die beschikbaar zijn via de Bonus Box. Hiervoor is wel een Albert Heijn klantenkaart vereist, die je gemakkelijk kan aanmaken via de Albert Heijn app.

Albert Heijn supermarkt

Albert Heijn, een van de meest bekende supermarktketens in Nederland, heeft ook zijn weg gevonden naar België en heeft sinds de intrede in 2011 snel terrein gewonnen als een gewaardeerde en vertrouwde buurtsupermarkt. Albert Heijn staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van verse producten, internationale producten en hoogwaardige huismerkartikelen. De winkels zijn doorgaans ruim opgezet en bieden een prettige winkelervaring, waar je kan rekenen op vriendelijk personeel en handige voorzieningen, zoals zelfscankassa's. Albert Heijn heeft ook aandacht voor duurzaamheid en biedt steeds meer ecologische producten en opties voor herbruikbare verpakkingen.

In België heeft Albert Heijn momenteel tientallen vestigingen, verspreid over het hele land, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor veel Belgische consumenten. De supermarktketen heeft partnerships opgebouwd met lokale Belgische producenten en leveranciers om een breed scala aan Belgische producten en specialiteiten aan te bedien naast internationale merken. In België zijn er verschillende supermarktketens die vergelijkbare producten en diensten aanbiedingen als Albert Heijn. Enkele van de populairste concurrenten zijn Delhaize, Colruyt, Carrefour en Lidl. Elk van deze ketens heeft zijn eigen unieke aanbiedingen en specialiteiten, waardoor consumenten een ruime keuze hebben in de Belgische supermarktwereld.

Albert Heijn hanteert een klantvriendelijk retourbeleid. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met een product, kan je het doorgaans binnen een redelijke termijn retourneren. Zorg ervoor dat je de aankoopbon en de verpakking bewaart, omdat deze vaak nodig zijn voor een succesvolle retour. Het is raadzaam om contact op te nemen met de klantenservice van Albert Heijn voor specifieke retourinstructies. Albert Heijn volgt de wettelijke garantievoorschriften die gelden in België. Dit betekent dat producten die gebreken vertonen of niet aan de verwachte kwaliteit voldoen, recht hebben op reparatie, vervanging of restitutie, afhankelijk van de aard van het probleem en de garantievoorwaarden van de fabrikant. Het is verstandig om bij eventuele garantieclaims contact op te nemen met de klantenservice van Albert Heijn.

Albert Heijn heeft zicht gevestigd als een betrouwbare supermarktketen waar je kan genieten van een breed scala aan producten en een prettige winkelervaring. Met vergelijkbare winkels in de buurt en een klantgericht retour- en garantiebeleid, is Albert Heijn een belangrijke speler geworden in de Belgische detailhandelsmarkt, die zowel internationale als lokale smaken omarmt.

Albert Heijn geschiedenis

De geschiedenis van Albert Heijn in België begint int 2011, toen de Nederlandse supermarktketen haar eerste winkels opende in het naburige land. Deze stap naar België markeerde een belangrijk moment in de uitbereiding van Albert Heijn buiten Nederland en had tot doel om de Belgische consumenten een nieuwe winkelervaring te bieden. Bij de introductie in België streefde Albert Heijn naar een sterke lokale aanwezigheid en zocht naar mogelijkheden om samen te werken met Belgische leveranciers en producenten. Hierdoor kon Albert Heijn een assortiment aanbiedingen dat zowel internationale favorieten als lokale Belgische producten omvatte. Dit zorgde voor een breed scala aan keuzes voor de consumenten, wat bijdroeg aan het succes van Albert Heijn in België.

Albert Heijn vestigde zich snel als een betrouwbare en toegankelijke supermarkt voor Belgische klanten, waarbij de focus lag op kwaliteit, service en gemak. De winkels werden al snel een vertrouwde plek voor dagelijkse boodschappen en bijzondere culinaire vondsten. Naarmate de tijd verstreek, breidde Albert Heijn zijn aanwezigheid in België verder uit door het openen van nieuwe vestigingen en het verbeteren van de winkelervaring voor klanten. Hierbij werden moderne technologieën, zoals online winkelen en thuisbezorging, geïntegreerd om aan de veranderende behoeften van de consument te voldoen.

In de loop der jaren heeft Albert Heijn België zich ontwikkeld tot een gevestigde naam in de Belgische supermarktbranche, met een sterke focus op kwaliteitsproducten en klanttevredenheid. De geschiedenis van Albert Heijn in België is een verhaal van groei, innovatie en een voortdurende inzet om te voorzien in de behoeften van de Belgische consumenten.


Albert Heijn app

De Albert Heijn app is een handige metgezel voor iedereen die op zoek is naar gemakkelijke en efficiënte manieren om boodschappen te doen. Of je nu een Apple- of Android-gebruiker bent, de Albert Heijn app biedt tal van voordelen die je winkelervaring bij Albert Heijn naar een hoger niveau tillen. De Albert Heijn app biedt volgende voordelen:

  1. Online winkelen: Met de Albert Heijn app kan je eenvoudig je boodschappen online bestellen. Blader door het uitgebreide assortiment, voeg producten toe aan je winkelwagen en plan je levering of ophaaltijd, allemaal vanuit het comfort van je smartphone.
  2. Snel zoeken: De Albert Heijn app biedt een krachtige zoekfunctie waarmee je snel kan vinden wat je nodig hebt. Zoeken naar specifieke producten, merken of aanbiedingen is nog nooit zo eenvoudig geweest.
  3. Bonusaanbiedingen: Blijf op de hoogte van de nieuwste AH Bonusaanbiedingen en profiteer van kortingen en speciale deals. De Albert Heijn app laat je de actuele folder doorbladeren en helpt je geld te besparen op je boodschappen.
  4. Digitale bonuskaart: Je kan je persoonlijke Albert Heijn bonuskaart digitaal opslaan in de app, waardoor je altijd je kortingen bij de hand hebt zonder de fysieke kaart mee te nemen.
  5. Bestelgeschiedenis: Houd bij wat je eerder hebt besteld en maak het herbestellen van je favoriete producten nog gemakkelijker.
  6. Recepten en Inspiratie: De Albert Heijn app biedt toegang tot een schat aan recepten, kooktips en inspiratie voor maaltijden. Je kunt zelfs ingrediënten direct toevoegen aan je winkelwagen vanuit een recept.
  7. Winkelzoeker: Vind snel de dichtstbijzijnde Albert Heijn winkel met behulp van de handige winkelzoeker in de Albert Heijn app.

De Albert Heijn app is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-apparaten. Je kan de Albert Heijn app eenvoudig downloaden vanuit de App Store voor iedereen die op zoek is naar meer gemak en efficiëntie in hun boodschappenroutine. Met de Albert Heijn app kan je moeiteloos online winkelen, profiteren van aanbiedingen en inspiratie opdoen voor heerlijke maaltijden, allemaal binnen handbereik op je smartphone. Het is een handige metgezel voor elke Albert Heijn winkeltrip of online bestelling.

Albert Heijn assortiment

Albert Heijn, een van de meest vertrouwde en bekende supermarktketens uit Nederland, heeft met succes zijn marktpositie uitgebreid naar België. Albert Heijn België biedt een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten en een uniek winkelconcept dat gericht is op kwaliteit en gemak. Albert Heijn staat bekend om zijn uitgebreide assortiment, dat zowel internationale favorieten als lokale specialiteiten omvat. Je vindt hier een verscheidenheid aan producten, waaronder verse groenten en fruit, vlees en vis, zuivelproducten, brood en banket en een breed scala aan non-foodartikelen zoals huishoudelijke benodigdheden en persoonlijke verzorgingsproducten.

Naast de hoogwaardige eigen merkproducten van Albert Heijn zelf, biedt de keten een verscheidenheid aan bekende nationale en internationale merken. Dit stelt je in staat om te kiezen uit favoriete merkproducten en tegelijkertijd te profiteren van scherpe prijzen en aanbiedingen die Albert Heijn te bieden heeft. Populaire merken zoals Coca-Cola, Nestlé, Unilever en vele anderen zijn beschikbaar in de schappen van Albert Heijn België.

Albert Heijn heeft een sterke reputatie opgebouwd voor zijn eigen merkproducten, die bekend staan om hun kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding. De huismerkproducten van Albert Heijn variëren van AH Basic, dat budgetvriendelijke opties biedt, tot het premiummerk AH Excellent, dat gourmetproducten en culinaire lekkernijen omvat. Je kan vertrouwen op de consistent hoge kwaliteit van deze huismerkproducten, variërend van pasta en sauzen tot chocolade en koffie.

Albert Heijn heeft met zijn brede assortiment, inclusief bekende merken en hoogwaardige eigen merkproducten, een stevige plek veroverd in het hart van Belgische consumenten. Het winkelconcept van Albert Heijn is gericht op het bieden van kwaliteit, keuze en gemak, waardoor je een gevarieerde en plezierige winkelervaring kan beleven. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse boodschappen of culinaire verwennerijen, Albert Heijn heeft voor elk wat wils.

Andere winkels

Andere folders

Lidl folder van Woensdag 22.05.
blur background

22.05. – 28.05.2024

Brico folder van Woensdag 15.05.
blur background

15.05. – 27.05.2024

Delhaize folder van Donderdag 23.05.
blur background

23.05. – 29.05.2024

Albert Heijn folder van Dinsdag 21.05.
blur background

21.05. – 26.05.2024

Aldi folder van Dinsdag 21.05.
blur background

21.05. – 25.05.2024

Gamma folder van Woensdag 22.05.
blur background

22.05. – 04.06.2024

Cora folder van Dinsdag 21.05.
blur background

21.05. – 27.05.2024

Eldi folder van Woensdag 01.05.
blur background

01.05. – 31.05.2024

Carrefour folder van Woensdag 15.05.
blur background

15.05. – 28.05.2024

U vindt Albert Heijn folders ook in de volgende landen

Nederland